Bar

Fra hotellets bar kan du nyde en drink med eller uden alkohol og holde øje med isen, der adstadigt driver med strøm, vind og vejr.

Baren rummer plads til omkring 25 mennesker og er – efter aftale med receptionen – også et glimrende sted at afholde korte informationsmøder, hvis du leder en gruppe af gæster, kursister eller lignende. Beliggende som tilstødende rum til restauranten er det også muligt at indtage sit måltid mad der, hvis der eksempelvis er mange mennesker i restauranten.

Hvis du har været på udflugt ved isfjorden, til bens eller til havs, og har fisket et lille stykke is med hjem i en god vandtæt pose, serverer vores bartender dig gerne din drink med disse historiske isklumper, der gemmer på indespærrede luftbobler helt fra den tid, hvor pyramiderne i Egypten eller Stonehenge i England byggedes.

Vidste du?

Pilersuisoq er en supermarkedskæde med salg af næsten alle tænkelige hverdagsvarer, og -produkter tilpasset livet i Grønland. Pilersuisoq er ejet af KNI-koncernen, som hører under Selvstyret.